alles over 5 Days off

De 5 dwaze dagen (of eigenlijk nachten) zijn begonnen. Op deze site kan je alle recensies, foto’s en filmpjes zien.
42237777+s(529)+part(0x0x529x399)+s(!529x!399)
“Er zijn niet veel muzikanten zo’n lak hebben aan protocollen als deze Britse clown. Soms is het briljant wat hij doet, soms wat richtingloos, maar eigenlijk altijd interessant. Lidell toont zich aan het eind van de show oprecht opgelucht. Er kon kenneljk niet lang gesoundcheckt worden, en de band had echt geen idee wat er precies ging gebeuren. Het werd een geweldige avond, concludeert Lidell zelf maar, waarna hij meezinghit Multiply opdraagt aan Dolly Parton. Het was een spannende en gevarieerde avond, een briljante werd het helaas niet.”

imgimg-1
Over Black Rose:
“Henrik Schwarz en Jesse Rose staan in de kleine zaal in een paars-roze gloed te dansen op hun eigen platen. Het enthousiasme straalt direct over op de zaal, want vanaf de allereerste plaat staan de frisse kids vooraan te fluiten en joelen. Terecht, want de Duitser en de Brit stijgen met gemak boven de middelmaat uit, door middel van plaatkeuze (warme techno met hints naar soul, funk, old school house en meer zwart goud, zo gelaagd als spekkoek) en opbouw (een lesje ‘hoe maak ik mijn publiek nieuwsgierig naar de beat en maak ik die nieuwsgierigheid vervolgens ook nog waar’).”

Over Moderat:
“Een ambitieus project, zo blijkt uit de drie enorme videoschermen achter de heren. Vj Pfadfinderei verdient de grootste pluim van het kwartet, want zijn visuals zijn adembenemend. Toch staat hij bescheiden half in de coulissen, Modeselektor en Apparat als Kraftwerk silhouetten daarvoor. Moderat is bijna letterlijk een som van zijn elementen: de melancholische zang en gitaar van Apparat (een soort new wave pop in slow motion, soms wat lijzig) aan de ene kant, de Duitse techno met Jamaicaanse booty aan de andere kant. De opbouw van de set kan beter, maar uniek is het zonder twijfel.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: